CHOP CULT HOME
Email Password
Search
Page 1 of 2 12 Last
  1. #1
    Allen
    Guest

    Default How do you LOAD PHOTOS on the CHOP CULT (post-Upgrade) ???

    I've deleted the old "How to upload large files on the Chop Cult" thread because of the upgrade, things are slightly different.

    If you have a QUESTION regarding how to load photos or have a METHOD of how YOU load photos, pease share that in this thread.

    As time goes on, I will compile the different methods and attempt to resolve actual issues.

    If you've just got a gripe or sand in your clit, this is NOT the thread for you.

    HERE'S HOW I LOAD PHOTOS (and I'll continue to expand on this as time permits)

    I use Flickr, others use photobucket, and I'm sure there's a hundred other host methods. I guess I can actually use it straight from my blogspot account too.

    Copy the image URL and insert here:



    This image is from my Flickr account (above)



    And this one if from my blogspot. I have to resive the /s1600/ inside the URL to something smaller like /s600/ so the image doesn't blow out the screen size, but it's easy.

    In the near future, I'll work on the "uploading question" and hopefully others will jump in with other useful methods! Thanks everyone for making this a better community! And i'll continue to say it, if you're unhappy here, do us all a favor and leave. It's not worth having a girlfriend who's a bitch or a couple Chop Cult members who feel like they're entitled to mooch every biscuit crumb in the tin and then complain how stale it tasted and how hungry they still are, how the tins now empty and how thirsty they are... fuck the fuck off. Bake a bike and go for a ride.

  2. #2
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    763

    Default

    Hey Allen I've had np loading photos via URL or going to advanced and doing thumbnails, but everytime I try to do it from images on the computer it looks like they are loaded then I get a red ! Any idea what could be going on there?

  3. #3
    Junior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    21

    Default

    I am trying to upload jpeg photos from my computer by using the "insert icon" on the quick reply box and the "manage attachments " button in the go advanced box. I keep getting the same message using either option,"Upload of file failed" I have tried to upload photos that are smaller than the limits shown. I don't have a Flickr, Photobucket or any other account like these. Thanks for any help.
    Last edited by kickstarter1340; 04-15-2014 at 3:48 PM.

  4. #4
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1,615

    Default

    Quote Originally Posted by kickstarter1340 View Post
    I am trying to upload jpeg photos from my computer by using the "insert icon" on the quick reply box and the "manage attachments " button in the go advanced box. I keep getting the same message using either option,"Upload of file failed" I have tried to upload photos that are smaller than the limits shown. I don't have a Flickr, Photobucket or any other account like these. Thanks for any help.
    I am having the exact same problem!
    Moderators, where are you?

  5. #5
    Allen
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by daroberts3 View Post
    I am having the exact same problem!
    Moderators, where are you?
    First, hold the fuck up. We moderate, we don't occupy. We fucking ride, a lot, and we mod between that. So never expect an instantaneous response. You haven't bought me nearly enough drinks for that to happen. Thanks!

    Second, I'll look into it, but keep in mind, every new "problem" is one of us either a.) answering from our vast reservoir of knowledge, b.) going to the blackboard and scratching out the math to re-create the problem to find a solution, and believe me you, sometimes, no matter how hard I try, I can't recreate your problems... or finally c.) send your problem up the food chain to someone else, and good luck with that. Better hope for a.) or b.)

    I could just tell you, if it's that important to you, get a flickr or photobucket account. They're free too!

  6. #6
    Allen
    Guest

    Default

    The INSERT IMAGE question has gone from my Blackboard to the Guru in the Sky... will keep everyone updated asap. But I'll be gone this weekend motorcycle camping so bear that it mind...


  7. #7
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    248

    Default The Attached Photo's have disappeared on me

    Does anybody know why the attached photo's that members send in with their threads have disappeared om me. It has to be a browser problem. I use to ba able to see them. I have checked all the permissions I can find in the site and my browser and that doesn't seem to be a problem. I think it happened after a firefox upgrade but I am not sure. I occasionally get error messages that my shockwave plugin or something to that effect isn't responding and the computer slows to a crawl but I don't know if it is related to viewing attached jpegs. Any thoughts?

  8. #8
    Allen
    Guest

    Default

    Check this thread:
    http://www.chopcult.com/forum/showthread.php?t=36918

    Can you see the picture of the helmet/gloves?

    or can you see the picture I am posting below?

  9. #9
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    248

    Default

    I can see the picture you posted. Pictures that are not set up as attachments are the problem. Ilso, if I don't sign in, I can see each attachment file name. When I click on it, it will prompt me to sign in. When I do, the attachment file names disappear. If it is in html form, like posted on the page itself, I can see it. It is those attached file names that I can't see, so I can't click on them. Weird as hell. I have tried 3 different browsers with no luck.

  10. #10
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    121

    Default

    I also have this problem.

  11. #11
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    263

    Default

    Quote Originally Posted by Speciman View Post
    I can see the picture you posted. Pictures that are not set up as attachments are the problem. Ilso, if I don't sign in, I can see each attachment file name. When I click on it, it will prompt me to sign in. When I do, the attachment file names disappear. If it is in html form, like posted on the page itself, I can see it. It is those attached file names that I can't see, so I can't click on them. Weird as hell. I have tried 3 different browsers with no luck.
    ^This. I thought the problem was just my phone but it's the same on my computer too exactly as Speciman described.

  12. #12
    Allen
    Guest

    Default

    Im going to merge this with my prior post-upgrade photo loading thread so we keep the problems surrounding loading/attaching photos in one place.

  13. #13
    Allen
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Allen View Post
    Im going to merge this with my prior post-upgrade photo loading thread so we keep the problems surrounding loading/attaching photos in one place.
    Oh dear, I'm quoting myself now...





    Ok, so everyone understands this. URL attachments work fine right now. I personally encourage you to use that process. Uploading pictures to the Chop Cult is iff'y at best. It works for some, and not for other. If it doesn't work for you, I believe you. So, if it does, be greateful, consider yourself honored I suppose? Anyway, it doesn't work for me. I have talked to the "POWERS THAT BE" in regards to this and they are doing whatever it is they do to not only identify the problem... wait for it... but to also "resolve" it.

    So like the days before cable t.v., direct t.v., dish t.v., Netflix, Hulu, etc., etc., be patient. It'll be fixed when it's fixed. And if you cant wait for it to be FIXED, try getting it FIXED HERE.

    If you're working on your bike and you have two tools at your disposal. One works and one doesn't. So which tool are you going to use? ... right. Link photos at attachments until the upload process works properly. And to be honest with you, I never like having to click on those thumbnails anyway to see a picture full image. URL linked attachments flow much smoother in build/other threads.

  14. #14
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1,615

    Default

    I CAN POST PICTURES AGAIN! Thanks Allen and all those behind the scenes who helped resolve this. Permanently I hope!

  15. #15
    Allen
    Guest

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	7871756576_d948a50d2b_b.jpg 
Views:	3 
Size:	133.6 KB 
ID:	47987

    Well, it looks like it's working. I just uploaded a pic. Thanks for the heads up daroberts3 ... now onto the other 99 problems we're still flogging. Oh, we will keep flogging too btw... no doubt.

  16. #16
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    771

    Default

    test post
    Click image for larger version. 

Name:	!Blbbevw!Wk~$(KGrHqIH-E!Etr2s)ytZBLbsh1vUmw~~_3.jpg 
Views:	22 
Size:	94.4 KB 
ID:	51622

    leon

  17. #17
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    771

    Default

    Quote Originally Posted by billybiltit View Post
    test post
    Click image for larger version. 

Name:	!Blbbevw!Wk~$(KGrHqIH-E!Etr2s)ytZBLbsh1vUmw~~_3.jpg 
Views:	22 
Size:	94.4 KB 
ID:	51622

    leon
    is there anyway to make them show up full size instead of the thumbnail?

    leon

  18. #18
    Junior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    5

    Default

    I'm also having that problem. Guess I'll have to look into photobucket or something

  19. #19

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    18

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150221_120130999.jpg 
Views:	5 
Size:	315.7 KB 
ID:	59184

    Test

  20. #20
    Senior Member

    Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player


    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    316

    Default

    I load to imgur.com then when you look at the pic, lower right there is a format section and I click on large thumbnail, and copy the BBcode and paste in my post.


    Last edited by KeysRyder; 04-21-2015 at 6:06 AM.

Share This



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in