PDA

View Full Version : My Bike: 1976 Kz900ltd "La puta sin nombre"



Ghostrider
03-03-2010, 2:09 PM
<a href="http://s8.photobucket.com/albums/a13/racerx394/kz900/?action=view&current=kz900original.jpg" target="_blank"><img src="http://i8.photobucket.com/albums/a13/racerx394/kz900/kz900original.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

<a href="http://s8.photobucket.com/albums/a13/racerx394/kz900/?action=view&current=kz900frontshot.jpg" target="_blank"><img src="http://i8.photobucket.com/albums/a13/racerx394/kz900/kz900frontshot.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>



Owner name, location: Jason Abbott, Inland Empire- CA

Bike name if it has one: La puta sin nombre

Engine, year and make, model, modifications: 1976 Kz900ltd lowered and modified using most of the stock pieces and some spray paint

Frame: stock, a few cuts here and there

Fork: stock, lowered

Chassis mods: chopped back part of frame off, pipe mounts, brackets etc

Tire/wheel size and style: Stock w/ powdercoat 19/16 Avon Gangster/ speedmaster

Favorite thing about this bike: the loud ass pipes, it was my uncles and the fact you dont see these much

Next modification will be: bigbore, port n cams

Other mods, accessories, cool parts, etc: mx controls, cool seat, reflective graphics

Any building or riding story or info you'd like to include: This bike was purchased new in 76 by my uncle, he rode it until 94 and parked it with 17k on her. After sitting for 15 years, the last 8 or so of those on the side of the house...I took the ol Kz and gave her a 2nd life last year.......a better life I like to say. With less than $500 and a little spray paint n stickers I made her mine and logged over 8k miles in 2009 including Laughlin NV, Sturgis SD, BigBear and ripping the streets & canyons of So Cal. I like to call her "La puta sin nombre".

Thanks to: (you may include links to websites here) My uncle for giving me the bike, Wheelspinmx.com, Home Depot for the spraypaint and Rite Aid for the Pabst.

Ghostrider
03-03-2010, 2:11 PM
hhhmmmm .......looks like i did somethin wrong when loadin up the pics. ???? I included the link to the pics on this site, is this correct? ChopCult, help a homie out. Thanks

billdozer
03-03-2010, 2:42 PM
Here's a demo: http://www.chopcult.com/forum/showthread.php?t=2806&highlight=uploading

Brandon
03-03-2010, 9:17 PM
Man i really dig your sickle.. How bout some pics of the paint once you figure out how to post pics

Ghostrider
03-03-2010, 11:27 PM
thanks Billdozer, got pics handled........and thanks for the shout Brandon